Logo Kaakchirurgie Zeeland Kaakchirurgie Zeeland Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie
Kaakchirurgie Zeeland Home

Maatschap Kaakchirurgie Zeeland; De kaakchirurgen

Dr. R.H.K. Batenburg

Dr. R.H.K. Batenburg

Studeerde Tandheelkunde in Utrecht en Groningen. De opleiding tot kaakchirurg vond plaats in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Van 1995 tot 1999 werkte hij als staflid in het Academisch Ziekenhuis Groningen. In 1998 gepromoveerd op proefschrift met als titel "Implants supporting mandibular overdentures". Sinds 1 januari 1999 werkzaam als kaakchirurg in Zeeland.Dr. P.J. Schoen

Dr. P.J. Schoen

Studeerde Tandheelkunde en Geneeskunde in Groningen. De opleiding tot kaakchirurg vond plaats in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Van 1997 tot 2003 werkte hij als staflid in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Sinds 1 september 2003 werkzaam als kaakchirurg in Zeeland. In 2006 gepromoveerd op proefschrift met als titel ďOral and Maxillofacial Rehabilitation of Head and Neck Cancer PatientsĒ.A.A.E. Hutsebaut

A.A.E. Hutsebaut

Studeerde Geneeskunde en Tandheelkunde in Leuven., BelgiŽ. De opleiding tot kaakchirurg vond plaats in het Universitair Ziekenhuis Leuven en Algemeen Ziekenhuis St-Jan te Brugge. Van 2003 tot 2007 actief als kaakchirurg in AZ Sint-Lucas Brugge.
Sinds 1 augustus 2007 werkzaam als kaakchirurg in maatschap kaakchirurgie Zeeland.
X.L.Y. Degraeve

X.L.Y. Degraeve

Studeerde Geneeskunde en aansluitend Tandheelkunde in Leuven, BelgiŽ. De opleiding vond achtereenvolgens plaats in het Algemeen Ziekenhuis St-Jan te Brugge; Imelda ziekenhuis, Bonheiden; Universitair Ziekenhuis Leuven en in het Rijnstate Ziekenhuis, Arnhem.
Sinds 30 augustus 2010 werkzaam als kaakchirurg in Adm. De Ruyter Ziekenhuis en MWCZ.
Terug
Behandeling; Verstandskies verwijdering Vragen; Een bezoek aan de polikliniek Implantaten, kan dat ook bij mij? Hoe kunt u ons bereiken?