Logo Kaakchirurgie Zeeland Kaakchirurgie Zeeland Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie
Kaakchirurgie Zeeland Home

Medewerkers van Kaakchirurgie Zeeland

M.J.B.M. van Hout

M.J.B.M. van Hout

Studeerde Tandheelkunde in Groningen. Naast algemene praktijk in Yerseke sinds 2000 werkzaam in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde te Vlissingen.

Aandachtsgebieden:
o Kroon- en brugwerk op implantaten
o Uitgebreide rehabilitaties
o KaakgewrichtsproblemenR.P. Reddingius

R.P. Reddingius

Studeerde Tandheelkunde in Groningen. Naast algemene praktijk in Vlissingen sinds 1998 werkzaam in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde te Vlissingen.

Aandachtsgebied:
o Behandeling onder algehele narcose
G.C. Roos

G.C. Roos

Studeerde Tandheelkunde in Amsterdam. Vervolgens 17 jaar algemene praktijk in Bergen op Zoom. Sinds 2004 werkzaam in Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde te Vlissingen.

Aandachtsgebieden:
o Prothetiek / implantologie
o Oncologische tandheelkunde
o Slaap-apnoe problematiekP.A.L. Mel

P.A.L. Mel

Studeerde Tandheelkunde in Nijmegen. Na 14 jaar werkzaam geweest te zijn als algemeen practicus, volgde hij de opleidingen Tandarts-Gnatholoog en Tandarts-Maxillofaciaal
prothetist in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, alwaar hij sinds 2003 werkzaam is als staflid in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde. Sinds januari 2007 tevens werkzaam in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde te Vlissingen.
Aandachtsgebieden:
o Gnathologie
o Maxillofaciale prothetiek
o Edentoprothetiek

J.F.P. Kremer

J.F.P. Kremer

Studeerde tandheelkunde in Groningen. Naast algemene praktijk in Middelburg sinds 2007 werkzaam in Ziekenhuis Walcheren.

Aandachtsgebied:
o endodontische (her)behandeling.
Terug

Behandeling; Verstandskies verwijdering Vragen; Een bezoek aan de polikliniek Implantaten, kan dat ook bij mij? Hoe kunt u ons bereiken?